Stiilne ja avar rõduga loft mereäärses Volta kvartalis

Tööstuse tn 47d, Põhja-Tallinna linnaosa, Tallinn

103 M²4 Tuba3 Magamistuba425 000 €

New Yorgi tööstusarhitektuurist inspireeritud ajaloolises Volta tehasehoones, mis on tänaseks päevaks läbi teinud modernse uuenduskuuri, kombineerides industriaalset välisarhitektuuri ajatult stiilse siseviimistlusega, on müüki tulnud avar ja õhuline neljatoaline šikk loft.

Sarnaselt TriBeCaks kutsutava tööstuspiirkonnaga New Yorgis, mis sai üheks ihaldatuimaks elamispiirkonnaks maailmas, on sama trendi järgimas ka mereäärne Volta kvartal Tallinnas. Endine Volta tehasehoone läbis 2019 aastal täieliku uuenduskuuri, kombineerides jõuliselt industriaalset välisarhitektuuri õhuliselt avara siseplaneeringuga.

Oskuslikult valitud detailid ja läbimõeldud lahendused muudavad Volta Loftid moodsaks ja mõnusaks elukohaks. Viiekordse maja esimesel korrusel asub avar ja suurejoonelise topeltkõrgusega fuajee, soe majasisene garaaž, jalgratastele mõeldud hoiuruum ja postkast/pakiautomaat, mis on väike, kuid oluline detail, et igapäevaelu oleks veelgi mugavam.
Maja teisel korrusel asuvad äripinnad ning alates kolmandast korrusest stiilsed korterid.

Müügisolev neljatoaline loft asub maja neljandal korrusel. Korteri esimesel tasapinnal asub mahukas esik, elutuba koos köögiga, millest avanevad hunnitud vaated läbi 4.4 m kõrguste akende; kabinet/magamistuba ja vannituba koos tualetiga. Elutoast pääseb ka maja sisehoovi avanevale rõdule. Lofti teisel korrusel paikneb veel kaks tuba, praktiline panipaik ning vannituba.

Korteri siseviimistlusmaterjalides pole järelandmisi tehtud.

Teised pakkumised piirkonnas

Lii Salusaar

Lii Salusaar

LUXUM Uudiskiri

Liitu uudiskirjaga ja ole alati esimesena kursis parimate pakkumiste, oluliste uudiste ja värskete turuülevaadetega!

Uudiskirjaga liitudes nõustud meie privaatsustingimustega.