Kaunis panoraamvaadetega penthouse kesklinnas

Vesivärava tn 50, Kesklinna linnaosa, Tallinn

185.90 M²5 Tuba4 MagamistubaSaun998 700 €

MAIKUUS BRONEERIJALE ERIHIND 998 000€.

Hinnas sisaldub 2 parkimiskohta ja panipaik ning soovi korral kogu piltidel olev sisustus ja disainmööbel.

5 tuba ja ca 50m² terrass, imelise panoraamvaatega linnale, 3 tualettruumiga vannituba, millest ühes saab nautida linnavaadet nii lõuna kui põhja suunas! Suured walk-in garderoobid ja seinakapid ning lisaks eraldi majapidamisruum. Elutoast, peamisest magamistoast ja saunast pääseb otse panoraamvaatega terrassile. Korteripõhine konditsioneer- ja niisutussüsteem. Väga erilised ja stiilsed, elektrilised valgustite- ja kardinasüsteemid ning siseuksed magnetsulgur põhimõttel. Interjööris tiigipuu, satiinpähklipuu, Prantsuse tamm, naturaalsed tekstiilelemendid. Targa kodu- ja valvesüsteemiga varustatud. Kaugkütte baasil vesipõrandaküttesüsteem. 2 autokohta soojas garaaźis ja panipaik.

MAJA

See modernne elamu ühendab endas kõike, mida moodne linnainimene kodu puhul hindab: hoone ehituskvaliteet, funktsionaalsus ja kaasaegsed korterisisesed lahendused, võrratud vaated linnale, looduslikud materjalid ja läbimõeldud disain sisekujunduses ning Targa Kodu lahendused.

2020. aastal valminud Kadrioru Plaza on projekteeritud arhitektuuribüroo Künnapu & Padrik Architects poolt, arendajaks Bariot Group (betoonitööd teostas Merko).

Hoone esimesel neljal korrusel asub avar aatrium ja äripinnad ning 5.-9. korrusel korterid. Viiendale korrusele jääb ka mänguväljakuga sisehoov,

Teised pakkumised piirkonnas

Lii Salusaar

Lii Salusaar

LUXUM Uudiskiri

Liitu uudiskirjaga ja ole alati esimesena kursis parimate pakkumiste, oluliste uudiste ja värskete turuülevaadetega!

Uudiskirjaga liitudes nõustud meie privaatsustingimustega.