Värskelt renoveeritud kaunis merevaatega maja

Lumemarja tee 19, Haabneeme alevik, Viimsi vald

112.90 M²862 M² krunt3 Tuba2 MagamistubaSaunTerrassKamin499 000 €

Unikaalne võimalus saada imelise merelähedase kodu omanikuks. Maja, mis on just läbi teinud täieliku uuenduse, asub Haabneemes, merest 140 m kaugusel. Seda maja võib iseloomustada järgmiselt - kompaktses pakendis suure südamega maja.

Sinu uues kodus on olemas kõik vajalik – kvaliteetne, Itaalia köögitootja Veneta Cucine poolt valmisatud, köök koos vajaliku premium-klassi tehnikaga, merevaatega elutuba, kust loomulikult ei puudu ka kamin, saun, mõnus ja hubane magamistuba, lisatuba, mida võid kabineti või lisamagamistoana kasutada, majapidamisruum/sahver, 3 vannituba, suur päikesepoolne terrass ning kaunilt hooldatud aed koos roosipõõsaste, viljapuude ja marjapõõsastega.

Kogu maja on äsja saanud uue välisilme ja siseviimistluse. Seinad on värvitud heledates toonides, põrandatel on kvaliteetne 1-lipiline naturaalparkett, vannitoad on plaaditud ning paigaldatud on väga kvaliteetne sanitaartehnika. Küte on ökonoomsel õhk-vesi küttesüsteemil, kogu majas on põrandaküte. Maja on valmis sissekolimiseks.

Maja üldpind on 112.9 m², kinnistu suurus 862 m².

Puitkarkassil maja on ehitatud lintvundamendile ning fassaad on kaetud keraamiliste tellistega. Majal on kivikatus ja kolmekordsed puitalumiinium aknad. Majal on olemas kasutusluba.

See on ideaalne kodu väikesele perele, kes soovib nautida mugavat ja kvaliteetset elu mere lähedal.

PIIRKOND
Eramu asub looduskaunis mereäärses Haabneemes, mis paikneb Viimsi poolsaare läänekaldal.

Teised pakkumised piirkonnas

Lii Salusaar

Lii Salusaar

LUXUM Uudiskiri

Liitu uudiskirjaga ja ole alati esimesena kursis parimate pakkumiste, oluliste uudiste ja värskete turuülevaadetega!

Uudiskirjaga liitudes nõustud meie privaatsustingimustega.